fietsen beurs nederland

De 3 grootste fietsen beurzen van Nederland

Ben je benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen op fietsgebied of opzoek naar een nieuwe fietsroute of fietsvakantie? Dan zijn deze drie beurzen zeker iets voor jou.

1. Fiets en wandelbeurs – 31 januari en 1 februari – Amsterdam rai – http://fietsenwandelbeurs.nl/
2. Nationale (E-)Bike Testdagen – 28 februari en 1 maart – http://nationaleebiketestdagen.nl/
FietsVAK – 2 maart – Expo Haarlemmermeer – http://fietsvak.nl/
3. Bike Motion Benelux – 16 tot 19 oktober – http://www.bikemotionbenelux.nl/

1. Fiets en wandelbeurs

De fiets wandel beurs heeft meer dan 100 reisorganisaties, een groot aantal fietsfabrikanten en outdoorspecialisten.
U kunt hier onafhankelijk advies krijgen van ervaren fietsers en wandelaars. Er zijn programma’s te volgen met ruim 120 lezingen en workshops. U kunt de fietsen zelf uitproberen op een aantal fietsparcours en mountainbike clinics te volgen. Je kinderen kun je onbezorgd achterlaten op het kinderpaviljoen.

2. Nationale (E-)Bike Testdagen & FietsVAK

Deze beurs bestaat uit 2 delen, het eerste deel Nationale (E-)Bike Testdagen voor de consument. Waar een enorm aanbod fietsmerken aanwezig, met veel aandacht voor (speed)e-bikes.  Daarnaast worden er fietsonderdelen, -accessoires en de laatste trends en ontwikkelingen in de fietsbranche gepresenteerd.
Ook wordt een 1,5 KM lang (deels overdekt) testparcours aangelegd, zodat de consument de mogelijkheid heeft om verschillende fietssoorten uitvoerig te testen en te vergelijken.

Het tweede deel de fietsVAK is een dag voor fietsenleveranciers. Met informatieve sessies voor zowel fietswinkeleigenaren als werkplaatsmedewerkers, volop netwerkmogelijkheden en de nieuwste producten en technogieen in de markt, is dit een onmisbaar evenement voor de vakhandel.

3. Bike Motion Benelux

Bike MOTION Benelux is een beurs voor de sportieve fietser. Op deze beurs kun je jouw fietspassie in een hogere versnelling zetten: zo laten importeurs en fabrikanten van fietsen, accessoires en kleding alvast de collectie voor het nieuwe seizoen zien. Maar je vindt er ook aanbieders van fietsvakanties, sportvoeding en heel belangrijk, alles om je eigen prestaties te verbeteren.